Milonga

Zaterdag 27 Augustus 19.30
reserveren: volwassenen / jongeren en studenten

Het Dordtse Pelgrim Trio is de spil in de zomerconcerten Dordrecht. De drie dames van het trio zorgen ieder jaar voor een verrassend programma. Geniet van dit slotconcert waar onder andere tango‚Äôs van Adam Gorb en Miguel del Aguila op het programma staan… natuurlijk ontbreekt de stem van Astor Piazzolla niet!

Thea Rosmulder (klarinet), Karin Dolman (viool/altviool) en Caecilia Boschman (piano) studeerden alle drie aan het Rotterdams Conservatorium. 


Thea Rosmulder is een flexibele en veelzijdige speler. Zij speelt behalve klarinet en basklarinet ook fluit en saxofoon(s). Zij is zowel solist als ensemblespeler, geeft les en coacht kleine ensembles.


Karin Dolman geeft les op Codarts, University of Arts, Rotterdam. Zij speelde 27 jaar in het DoelenKwartet en geeft vele kamermuziek concerten in verschillende bezettingen.  Karin is vice-voorzitter van de International Viola Society.


Caecilia Boschman is werkzaam als pianist en dirigent bij diverse koren. Daarnaast geeft ze regelmatig kamermuziekconcerten en speelt in muziektheatervoorstellingen van o.m. Pocket Opera.