HAVO voor Muziek en Dans

Vrijdag 26 augustus 17.00 klik hier om te reserveren…

Debora Maurer en Isaura Laffeber studeren alle twee aan de HAVO voor Muziek en Dans. Een HAVO speciaal voor jongeren die zich voorbereiden voor een muziek of dans studie. Ze hebben allebei les van Letizia Sciarone.

Maximiliaan van der Veek is net klaar met zijn school. Hij speelt al jaren samen met heel veel jongeren van de HMD. Dit belooft een mooi concert te worden.

Programma:
Henri Boshop – Home sweet home
Pablo de Sarasate – Introduction et Tarantelle
Willem ten Have – …..
Bela Bartok – Mosquito dance, Pillow dance & Soldiers song
Tango El Chocio
Astor Piazzolla – Oblivion
Fiddl Faddl
Isaac Albeniz – Tango EspaƱa opus 165-2

Ik ben Maximiliaan van der Veek, een oud leerling van de Havo/Vwo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Ik speel al tien jaar (klassiek) piano. In 2015 heb ik de eerste prijs behaald bij een landelijke talentenjacht in het nieuwe Luxor theater in Rotterdam, waarna ik een masterclass kreeg op Codarts. Vandaar de keuze om naar de Havo/Vwo voor Muziek en Dans te gaan, dat onderdeel is van Codarts Rotterdam. Ik heb daar met meerdere mensen kamermuziek gedaan en zal vandaag Debora en Isaura begeleiden. 

Ik ben Isaura, ik ben 15 jaar en speel sinds mijn 8e viool. Ik begon bij de muziekschool ToBe bij Jouko Kuijk. Daarna ben ik naar het HMD gegaan en kreeg ik daar les van Natasja Morozova. Nu heb ik alweer een jaar les van Letizia. Later wil ik heel graag een baan in de muziek, en zo ook meer mensen van muziek te laten genieten.

Hallo allemaal, ik ben Debora Maurer en ik ben 13 jaar!!!
Ik zit nu in mijn 2e schooljaar op de Havo/vwo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Ik zit sinds mijn 7e op vioolles, en begon bij ToBe. Ik kreeg daar les van Jouko Kuijk. Toen ik naar groep 8 ging, heb ik van Karin Dolman les gehad. Op de Havo/vwo voor Muziek en Dans krijg ik les van LetiziaSciarone. 
Wat ik later wil doen weet ik nog niet precies. Maar in een orkestbak spelen lijkt me leuk, of muziekdocente/docente.

Ik hoop dat jullie vanavond allemaal gaan genieten van het concert!!!