Gemeentelijke subsidie

Vandaag een positieve uitslag op de aanvraag van een subsidie voor de serie zomerconcerten 2021

Ik ga dus aan de slag! volgende week hoop ik een tip van de sluier te kunnen oplichten en een nieuwsbrief de deur uit te doen! Dus houd de website in de gaten!

Editie 2021!

Ja, waarom wachten tot volgend jaar! ik heb inmiddels wat hulp gekregen van Clemens Rosmulder. Hij vindt dat er zeker een nieuwe editie moet komen en heeft al een fonds aangeschreven voor een aanvullende subsidie. De musici van afgelopen jaar hebben erg genoten om weer te kunnen spelen, maar het was natuurlijk geen vetpot. En om ook mijn taak wat te ontlasten kijken we uit naar een productieleider. Kortom, de plannen liggen al op tafel.

Bezoek daarom regelmatig deze website om te zien hoever we zijn.

Karin Dolman

Welkom op de nieuwe site van Kamermuziek Zomer Concerten Dordrecht in de Trinitatis Kapel

Na een ellendige periode van Corona concert stilte is het weer mogelijk om voor een klein gezelschap concerten te organiseren. De musici staan te trappelen. Het was een heftige periode om niet in contact te kunnen zijn met mede musici en vooral ook niet met U!

Jan Lokhorst, gastheer van de “vrijplaats” Trinitatiskapel in de Vriesestraat, stelt de Kapel ter beschikking om te kunnen genieten van kamermuziek in de kleinste bezettingen.

Per concert kunnen maximaal 30 personen komen luisteren, maar bij genoeg animo kunnen we de concerten herhalen.

Er zullen late middag concerten zijn verzorgd door muziekstudenten en fanatieke amateurmusici. Deze concerten vinden plaats om 17.00 tot 17.45 waarna nog een drankje kan worden gedronken in de binnentuin of in de kosterij. Wij vragen voor de concerten gul te doneren zodat de studenten volgend jaar met een iets ruimer budget aan hun kostbare studie kunnen beginnen.

De avondconcerten worden verzorgd door professionele musici. Deze concerten vinden plaats van 19.30 tot 20.30. De entree bedraagt 10 euro (jongeren en studenten 5 euro). Maar uiteraard vragen wij degenen die zich het kunnen permitteren een donatie te doen aan de musici van de avond. De concerten draaien volledig zonder subsidie, dus u moet onze subsidiƫnt worden!

Daarnaast zijn wij aan het kijken of we de concerten kunnen streamen, zodat u met een kleine verkoudheid toch thuis het concert kunt horen en zien. Uiteraard is hier een donatie van harte welkom.

Reserveren voor de concerten is van groots belang, omdat we liever niemand aan de Deru willen wegsturen. mocht er voor een concert veel animo zijn, dan zullen we kijken of het concert nog een keer om 21.00 uur kan worden gespeeld of op een andere datum kan worden herhaald.